Elevator pitch


Een bedrijf, vier labels


"Nieuwe baan? Wat leuk! Wat voor bedrijf is het?" Ongetwijfeld krijg je veel vragen als je vertelt dat je een nieuwe baan hebt. Omdat we zoveel verschillende taken hebben, valt het niet altijd mee om het kort te houden. Daar willen we je uiteraard graag bij helpen.


Bij de BOM werken we met vier verschillende labels die elk een eigen productmarktcombinatie bedienen. Voor elk label hebben we een korte elevator pitch gemaakt. Die vind je verderop.


Voor de ultra korte ontmoeting kun je terugvallen op de elevator pitch die geldt voor alle labels:


Dit is de BOM

De BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) bouwt samen met ondernemers aan een sterke, duurzame, toekomstbestendige Brabantse economie. We delen kennis, vormen netwerken en verstrekken kapitaal aan vernieuwende Brabantse ondernemingen en duurzame energieprojecten. Daarnaast stimuleren we innovatieve, buitenlandse ondernemingen om zich in Brabant te vestigen en helpen we Brabantse bedrijven met hun uitbreiding in het buitenland.


Onze ambities? Meer economische groei, meer werkgelegenheid, oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en een hoofdrol voor Brabant op het wereldtoneel.

Ondernemen in Brabant


BOM Brabant Ventures

Met het label Brabant Ventures richt de BOM zich met kennis en kapitaal op de versnelde, toekomstbestendige groei van ambitieuze Brabantse start- en scale ups in de topsectoren hightech systemen en software, agrifood, life sciences & health, maintenance, supply chain en biobased economy.

Ondersteuning voor buitenlandse bedrijven


BOM Foreign Investments

Met het label Foreign Investments helpt de BOM buitenlandse bedrijven in de sectoren Hightech, life sciences & health, supply chain, agrifood, chemicals en aerospace om de kansen van Brabant als vestigingsplaats optimaal te benutten.

Sneller groeien in het buitenland


BOM International Trade

Met het label International Trade helpt de BOM Brabantse ondernemingen om hun kansen op internationale markten optimaal te benutten en sneller te kunnen groeien.

Realiseren van een energieproject


BOM Renewable Energy

Met het label Renewable Energy stimuleert de BOM grootschalige initiatieven van ondernemers, vastgoedeigenaren en burgers om met bewezen technieken Brabant energieneutraal te maken.